De Maakzaak

Zijn de snaren van de gitaren in je lokaal aan vervanging toe? Zitten er putten en deuken in je drumvellen? Kraakt je basgitaar? Ik verzorg het onderhoud en kleine reparaties aan de instrumenten in je muzieklokaal!
We maken een afspraak op jouw school waar ik ter plekke snaren en vellen vervang, gitaren afstel en andere kleine reparaties uitvoer. Grotere reparaties aan elektronica, versterkers etcetera doe ik thuis of besteed ik uit aan ervaren collega’s.
Vragen, of wil je een afspraak maken? Stuur me een mailtje voor een vrijblijvende offerte. Kijk hier voor een indicatieve prijslijst. Tevens kun je bij me terecht voor advies over de aanschaf van instrumentarium voor je lokaal.
Heb je geen school, maar wel een gitaar, basgitaar, ukulele, banjo, drumstel, of ander instrument dat wat liefde, aandacht, een reparatie of afstelling nodig heeft? Ook dan kun je me mailen.

“Hidde heeft mijn basgitaar onder handen genomen. Compleet afgesteld, andere elementen, hij speelt nu fantastisch.” – Ronald van den Brink

“Alle gitaren in ons muzieklokaal weer vers besnaard door de Maakzaak. Ook enkele outputs gefixt, we kunnen weer rocken. Hidde bedankt!” – Timo van Verseveld, Lorentz Casimir Lyceum, Eindhoven

“En wat waren ze er blij mee! (Leerlingen). Bedankt hè?” – Akke Renema, Farel College, Amersfoort